Ministrul pentru Bundesrat, Afaceri Europene şi Internaţionale al landului Baden-Württemberg, dl. Peter Friedrich, în vizită de lucru la Primăria Giurgiu

Ministrul pentru Bundesrat, Afaceri Europene şi Internaţionale al landului Baden-Württemberg, dl. Peter Friedrich, în vizită de lucru la Primăria Giurgiu

Vineri, 5 aprilie, ministrul pentru Bundesrat, Afaceri Europene şi Internaţionale al landului german Baden-Württemberg, dl. Peter Friedrich, însoţit de o delegaţie formată din trei persoane, dar şi de un reprezentant al Ambasadei Germaniei în România şi un reprezentant al Ministerului de Externe, va efectua o vizită de lucru la Giurgiu, după întrevederile avute cu o zi în urmă la Bucureşti cu premierul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ministrul Afacerilor Externe şi cel a Fondurilor Europene.

Delegaţia va sosi la Giurgiu în jurul orei 9,00, când este programată o întrevedere cu primarul Nicolae Barbu la Sala de consiliu a Primăriei. La întâlnire vor fi prezenţi, pe lângă membri ai Executivului Primăriei, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Giurgiu, Centrului European Interuniversitar Româno Bulgar (BRIE), Centrului de Afaceri Transfrontalier Danubius, precum şi ai mediului de afaceri.

După discuţiile purtate la Giurgiu, delegaţia se va deplasa la Ruse pentru o întrevedere cu primarul Plamen Stoilov. La propunerea ministrului german Peter Friedrich, edilul şef Nicolae Barbu va însoţi delegaţia germană la Ruse, unde va participa la întâlnirea cu oficialii bulgari. Temele abordate la Ruse se vor concentra, între altele, în jurul colaborării transfrontaliere, Euroregiunii Ruse-Giurgiu, Centrului European Interuniversitar Româno Bulgar (BRIE).

Ultima modificare: 04.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Municipiului Giurgiu a atacat în instanţă hotărârea de repartizare a bugetului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.